Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Trodimp-R Kft. 1995-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a világ piacvezető bélyegzőgyártójának, az ausztriai székhelyű Trodat GmbH-nak termékeit Magyarországon is teljes körűen elérhetővé tegye a hazai bélyegzőkészítők és forgalmazók számára. A bélyegzőkészülékek mellett termékpalettánk részét képezik a bélyegzőklisé-készítéshez alkalmazható egyéb eszközök, speciális fémbélyegzők valamint a bélyegzők használatához szorosan kapcsolódó irodai és speciális jelölőfestékek egyaránt.

Cégünk fejlődése lehetővé tette másik üzletágunk elindítását, mellyel termékjelölési megoldásokat kínálunk partnereink számára. A többféle konstrukcióban elérhető professzionális pont- és lézergravírozó valamint lézervágó gépek mellett kínálatunkban megtalálhatók a gravírozáshoz szükséges alap és segédanyagok.

A fentiek mellett partnereink igényeinek megfelelően a szolgáltató ágazathoz kapcsolódóan a szublimációs technológia eszközeit is biztosítjuk.

Képviseletünk a Trodat cég termékeit kizárólag viszonteladó partnerein keresztül értékesíti, akik országszerte megtalálhatóak ugyanúgy a nagyvárosokban, mint a kisebb-nagyobb településeken egyaránt. A lézergravírozó berendezések értékesítése ettől eltérően közvetlen módon történik. Ennek oka, hogy a végfelhasználó vállalkozások és szervezetek számára komplex rendszert kínálunk, azaz magán a terméken túl annak használatáról szóló oktatásról és felhasználás specifikus tanácsadásról is gondoskodunk.

A magas minőség elkötelezett hívei vagyunk mind termék, mind szolgáltatás oldalról. Termékeink kifogástalan minőségét és magas színvonalát beszállítóink garantálják, a szolgáltatás magas szinten tartását pedig partnereink folyamatos képzésével, fórumainkon átadott tudásanyagainkkal és marketing tanácsadással segítjük. Valamennyi termékünkre hosszú, egy jelentős részükre örök garanciát vállalunk, mellyel termékeink megbízhatóságát bizonyítjuk. Hitvallásunk szerint az ügyfélközpontúság, a vevőhöz való közelség, és a piac visszajelzéseire történő gyors reagálás az, ami meghatározóvá teszi megítélésünket a hazai piacon. Emellett fontos tényező mindebben a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, mely alapja a partnereinkkel való hosszú távú együttműködésnek.

A Trodat GmbH a termékfejlesztés és innováció mellett különösen sok figyelmet fordít az általa foglalkoztatott humán erőforrás kiválasztására, képzésére. Ehhez igazodva, ezeket a szempontokat és irányelveket szem előtt tartva építjük csapatunkat – természetesen alkalmazkodva a magyarországi körülményekhez és elvárásokhoz. Mint ahogy egy ilyen vállalati kultúrát magáénak valló cégnél ez elengedhetetlen, számtalan területen igyekszünk képezni munkatársainkat. Legyen ez termékismereti, nyelvi, gazdasági, kereskedelmi vagy számítógépes képzés, önismereti, motivációs, vezetői vagy alkalmazotti, egyéni vagy csapatépítő tréning, részben vagy egészben támogatjuk munkatársainkat. Ez is a titka annak, miért tudunk lépést tartani a piac diktálta tempóval, emellett hiszünk abban, hogy sikerünk kulcsa az erős csapatszellem, ami jellemzi munkatársainkat.

Reméljük, sikerült egy kicsit jobban bemutatkoznunk Önöknek. Amennyiben még nem járt nálunk, és felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségünk valamelyikén vagy látogasson el telephelyünkre!

Várjuk szeretettel!

Trodimp-R Kft.

 

Kapcsolatfelvételi oldalunk itt.