Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lézergumi bélyegzőkészítéshez

Lézergumik bélyegzőkészítéshez

CSAK EGYFÉLE LÉZERGUMIRA VAN SZÜKSÉG?
Létezik egy olyan lézergumi, amely egymagában minden igényt kielégít? Valószínűleg nem - ezért a Trodat olyan termékcsaládot fejlesztett ki, amely minden igényt kielégít. Az, hogy melyik szöveglemezgumi a megfelelő az Ön számára, teljes mértékben az Ön vállalkozásától és a megrendelései típusától függ. A választás az Öné! A Trodat lézergumival minden esetben Ön dönt a legjobb gravírozási eredmények és a legnagyobb termelékenység mellett.

MINDEN IGÉNYRE MEGFELELŐ LÉZERGUMIT
Függetlenül attól, hogy gyártási időt szeretne megtakarítani, vagy csökkenteni szeretné a kellemetlen szagokat a gyártási területen, a Trodat a megfelelő lézergumit nyújtja az Ön igényeinek megfelelően.

A LEGNAGYOBB TERMELÉKENYSÉG
Az OFI, Ausztria legnagyobb szövetkezeti tesztelő és kutatóintézete tesztelte az Aero és a Tempo gravírozási sebességét. Az eredmény: A Trodat lézergumijai kategóriájukban a leggyorsabbak közé tartoznak, így óriási termelékenységnövekedést kínálnak.

ÁRTALMATLAN
A Trodat lézergumijai a munkahelyi egészség és biztonság szempontjából teljesen ártalmatlanok. Sőt, a teljes gyártási folyamat során jelentősen a maximális munkahelyi koncentrációra (MAK) vonatkozó szigorú európai határértékek alatt maradnak.

TIPP
A legjobb gravírozási eredmény érdekében a Trotec lézergravírozógépeket javasoljuk. A legjobb lenyomatokhoz pedig a Trodat Printy és Professional bélyegzőket, eredeti Trodat bélyegzőpárnákkal.

Rendezés:

Lézergumi Aero család

3.611 Ft + ÁFA (4.586 Ft)
Raktáron

Lézergumi Classico család

7.616 Ft + ÁFA (9.672 Ft)
Raktáron

Lézergumi Micro 6,0 mm mikrocellás A4 fekete

69.316 Ft + ÁFA (88.031 Ft)
Raktáron

Lézergumi Olio család

11.518 Ft + ÁFA (14.628 Ft)
Raktáron